Voor direct contact bel 0297-254201

Ophogen van uw grond? Maak gebruik van onze kwaliteit en expertise

Staat u op het punt om een weiland, terrein of andere grond op te hogen? Bedrijfsgrond of particulieren grond? Bij Stephan Treur uit Wilnis bent u aan het juiste adres. Stephan Treur beschikt over de juiste machines en materialen die u kunt huren om grond op te hogen. Daarnaast kunt u de ervaren vakmannen van Stephan Treur inschakelen om grond voor u te laten ophogen. Meer weten over het ophogen van grond? Lees hier verder.

Plantsoenen, bermen en straatwerk
Met meer dan 7 jaar ervaring verhoogt Stephan Treur grond voor particulieren maar ook voor bouw- en verhuurbedrijven. Zo is Stephan Treur specialistisch in het ophogen van plantsoenen, het aanvullen van bermen langs de weg en het ophogen van straatwerk. Gaat u voor het beste resultaat? Kies voor de kwaliteit en expertise van Stephan Treur of huur hier voordelig gereedschap en materiaal.

Pluspunten van Stephan Treur onder elkaar:

• Voordelig en vakkundig
• Meer dan 7 jaar ervaring
• Verhuurt ook materiaal en gereedschap
• Klantvriendelijk en betrouwbaar

Schakel de hulp in van Stephan Treur
Wanneer u een voordelig, betrouwbaar en professioneel bedrijf zoekt dat gespecialiseerd is in het ophogen van grond of het verhuren van grondverzetmachines, neem contact op. Bel voor direct contact 06-52336750 en vraag naar een passende prijsopgave. Meer weten over het ophogen van grond? Vraag naar de mogelijkheden.

Gerealiseerd door Tribble Media