Voor direct contact bel 0297-254201

Plaatsing schoeiing

Zoekt u een vakkundig, ervaren en voordelig bedrijf dat u kunt inschakelen voor de plaatsing van beschoeiingen? Dan zit u goed bij Stephan Treur uit Wilnis. Stephan Treur beschikt over de nodige kennis en vakmanschap die beschoeiingen voordelig kunnen plaatsen.

Plaatsen, reparatie en aanvulling
Een beschoeiing beschermt een oever of waterkant tegen afkalven, golfkrachten etc. Een beschoeiing wordt gemaakt van hout, beton, staal of kunststof. Daarnaast worden beschoeiingen in de bouwsector veelal geplaatst langs wanden van bouwputten, zodat er droog gewerkt kan worden. Stephan Treur is vakkundig in het plaatsen van beschoeiing, reparatie van bestaande beschoeiingen en het aanvullen van beschoeiing etc.

Neem contact op
Stephan Treur heeft ruime ervaring in het plaatsen van beschoeiingen. Heeft u interesse of wenst u een vrijblijvende offerte op maat? Neem contact op via het ‘Meer Informatieformulier’ aan de rechterzijde of stuur een e-mail naar: info@stephantreur.nl. We reageren zo spoedig mogelijk op uw vragen. Direct contact? Bel 06-52336750.

Gerealiseerd door Tribble Media