Voor direct contact bel 0297-254201

Aanleg van sloten en vijvers

Door de jarenlange ervaring op het gebied van waterwerken, kunt u Stephan Treur inschakelen voor de aanleg van sloten en vijvers. Stephan Treur is een voordelig en vakkundig bedrijf dat veel waarde hecht aan uw wensen. Dus wilt u sloten en/of vijvers aanleggen? Neem contact op met Stephan Treur, bespreek uw wensen en vraag naar de mogelijkheden.

Breed klantenbestand
Stephan Treur beschikt over een breed klantenbestand dat bestaat uit overheidsinstanties, bouw- en verhuurbedrijven en particulieren. Dus wilt u graag gebruik maken van de expertise van onze vakkundige medewerkers en/of professionele machines, schroom niet en neem contact op. Stephan Treur is vakkundig in het graven en dempen van nieuwe en bestaande watergangen en het omleggen van bestaande watergangen. Maar ook voor het graven van grote en kleine vijvers of het opschonen van sloten en het reinigen van duikers is Stephan Treur vakkundig!

Neem contact op
Bespreek met Stephan Treur uw wensen via het ‘Meer Informatieformulier’ aan de rechterzijde of stuur een e-mail naar:info@stephantreur.nl. We helpen u graag. Direct contact? Bel 06-52336750. Wij van Stephan Treur helpen u graag verder.

Gerealiseerd door Tribble Media